In 2020 startte een gemotiveerde doe-het-zelf klusser dit bedrijf op. Waarom? Omdat hij een kans zag, door de frustraties, tijdens zijn eigen projecten, zeker op het gebied van gereedschap. Hij wilde andere klussers ondersteunen om zo efficiënt en stressvrij mogelijk te kunnen werken.

Maar wat maakt Jackmend dan zo uniek? Bij elk stuk gereedschap denken wij een stapje verder qua design en functionaliteit. Zoals bijvoorbeeld bij onze bekende 2-in-1 laser rolmaat die zelfs de stelling van Pythagoras toepast voor jou. Daarnaast is elk item gemakkelijk te gebruiken, gewoon zonder ingewikkelde stappenplannen of handleidingen. Dit beide maakt alle Jackmend producten geschikt voor zowel de beginner als de professional.

Mocht je er toch niet uitkomen, dan vind je op onze ‘uitleg pagina’ extra video’s met gedetailleerde beschrijvingen.

Elke maand worden er nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd om jouw gereedschapskist compleet te maken en je projecten nog gemakkelijker!

Jackmend

Even over de naam Jackmend, deze heeft namelijk ook een betekenis. Vanuit het Engels is dit woord op te delen in tweeën. ‘Jack’, wat staat voor de gewone man en ‘mend’ dat staat voor repareren ofwel herstellen. De combinatie hiervan maakt een prachtig eufemisme voor producten die gemakkelijk te gebruiken zijn om zelf hun huis en tuin te fixen. 

Bestel vandaag nog en breng de ultieme kwaliteitsproducten in huis met JACKMEND!

Snelle levertijden

NL: Voor 15:00 besteld? Morgen in huis! Belgie: 1-2 werkdagen

30 Dagen Gratis Retourrecht

Niet tevreden? Je kan het artikel binnen 30 dagen gratis terug sturen

Klantenservice

Stuur een mailtje naar info@jackmend.com

Veilig & Snel Afrekenen

Genoeg betaalmethodes voor iedereen, zelfs achteraf betalen.