JACKMEND Aftekenhulp 2 in 1 set

Wanneer je aan het klussen bent, zie je natuurlijk graag dat dit op een zo precies mogelijke wijze gebeurt. Alles moet tot in de puntjes van de perfecte grootte, de juiste vorm en het beste materiaal zijn. De Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set is hierbij de perfecte helpende hand.
JACKMEND Aftekenhulp 2 in 1 set

Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set

Wanneer je aan het klussen bent, zie je natuurlijk graag dat dit op een zo precies mogelijke wijze gebeurt. Alles moet tot in de puntjes van de perfecte grootte, de juiste vorm en het beste materiaal zijn. De Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set is hierbij de perfecte helpende hand. Dankzij dit gereedschap gaan DIY-klussen nog een stuk vlotter lopen. Contourmallen worden niet voor niets al jaren gebruikt. Dit product is daar de meest innovatieve versie van.

Wat is de Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set?

Met de Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set ben je in staat om heel precies ‘moeilijke’ afmetingen op te meten. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin je laminaat wilt leggen in de woonkamer. De deurpost is dan vaak een lastig stukje, omdat je met allemaal richeltjes en ongelijkheden te maken hebt. Door met de Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set aan de slag te gaan, teken je extreem nauwkeurig de juiste vorm van het laminaat af.

En weet je wat precies deze profielmal nog net wat beter maakt dan de rest? Het feit dat er ook een slot aanwezig is. Hierdoor zet je de juiste vorm volledig vast, waardoor je zeker weet dat je bij het aftekenen nog steeds de juiste te pakken hebt. Bovendien maakt dit het ook mogelijk om één precieze vorm meerdere keren te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je verschillende lagen van verschillende materialen wilt aanbrengen.

Jackmend Aftekenhulp

Hoe werkt zo’n profielaftaster?

Om er zeker van te zijn dat je het maximale haalt uit de Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set, is het zaak om deze op de juiste manier te gebruiken. Het komt dan goed uit dat deze profielaftaster zeer gebruiksvriendelijk is. Dit maakt het voor iedereen een fluitje van een cent om het op de juiste manier toe te passen. Je doet dit aan de hand van het volgende stappenplan:

  1. Pak de Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set aan de zijkanten vast
  2. Duw het langzaam tegen het object aan waar je iets omheen gaat leggen
  3. Optimaliseer je beweging tot alles precies op de juiste manier is opgemeten
  4. Zet de vorm vast door middel van het slot
  5. Teken de juiste vorm af op het materiaal dat je rondom het opgemeten object gaat aanbrengen

Al met al dus een stappenplan wat eigenlijk voor iedereen goed uit te voeren is. Bespaar een hoop tijd tijdens het klussen en kies voor maximale precisie met deze profielaftaster.

De voordelen van de Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set

Om echt duidelijk te krijgen waarom dit nu zo’n handig product is, nemen we bij deze graag nog even de specifieke voordelen met je door. Zo krijg je een nog completer beeld van wat dit product nu eigenlijk te bieden heeft. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan de volgende punten:

  • Hoge mate van precisie bij alle moeilijke vormen: Deurposten, banken en tafels; ze leveren allemaal een uitdaging op wanneer je er bijvoorbeeld tapijt of laminaat omheen wilt leggen. Hetzelfde geldt voor andere, zeer specifieke DIY-projecten. Het gaat dan bijvoorbeeld vaak om hele hoekige, ronde en simpelweg uitdagende vormen. Een hulpmiddel als de Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set biedt dan de perfecte uitkomst. Je maakt makkelijker en preciezer dan ooit een mal van de vorm van het object. Het is de ultieme aftekenhulp voor het beste resultaat.

  • Komt in 2 maten: Daarbij heb je vervolgens ook nog eens de keuze uit 2 verschillende maten van deze contourmallen. De Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set komt in 12 en 25 centimeter. Het stelt je in staat om zeer gedetailleerd met de juiste lengte aan de slag te gaan. Zodoende heb je voor iedere situatie het juiste formaat aftekenhulp bij de hand. Zeker de kleine profielaftaster is in staat om je te helpen bij de kleine details. Als je iets doet, moet je het ook goed doen. Met deze aftekenhulp is dit zo goed als gegarandeerd.

  • Inclusief slot: Het feit dat de Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set met slot komt, is een enorm voordeel gebleken. Onze klanten geven stuk voor stuk aan dat dit het klussen een heel stuk makkelijker maakt. Je hoeft dan namelijk niet op te letten dat je de aftekenhulp recht houdt na het opmeten van het object. Dankzij het slot blijven de verschoven pinnen allemaal perfect op hun plek zitten. Zelfs als je het geheel op z’n kop houdt. Dit gaat je een hoop frustratie schelen!

  • Dubbelzijdig meetsysteem: Tot slot hebben we hier te maken met een dubbelzijdig meetsysteem. Dat wil zeggen dat de vorm die je aan de ene kant opmeet, aan de andere kant tevoorschijn komt. Dit is ideaal, omdat je dan precies de vorm van het opgemeten object hebt nagebootst. Dit stelt je in staat om er een mooie lijn omheen te tekenen. Zo is het aan beide kanten mogelijk om ermee aan de slag te gaan.

Ben jij of ken jij dus een echte klusser die hier flink voordeel uit kan halen? Dan is dit een mooi moment om actie te ondernemen. Bestel nu de Jackmend Aftekenhulp 2-in-1 set en ontdek binnen de kortste keren waarom deze contourmatten zo populair zijn. Klussen ging nog nooit zó efficiënt!

Heb je nog een vraag over deze profielaftaster? Laat het ons dan gerust even weten. Wij helpen je graag verder.

Snelle levertijden

NL: Voor 15:00 besteld? Morgen in huis! Belgie: 1-2 werkdagen

30 Dagen Gratis Retourrecht

Niet tevreden? Je kan het artikel binnen 30 dagen gratis terug sturen

Klantenservice

Stuur een mailtje naar info@jackmend.com

Veilig & Snel Afrekenen

Genoeg betaalmethodes voor iedereen, zelfs achteraf betalen.